Секретар міської ради Анатолій Куртєв привітав хортичан зі святом

19.01.2022 20:25

У ПК «Хортицький» сьогодні відбувся урочистий захід, присвячений 27-й річниці утворення Хортицького району. Адже саме 19 січня 1995 року Верховна Рада України прийняла Постанову про створення у складі Запоріжжя Хортицького району. Зі святом хортичан привітав секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Хортицький район сьогодні святкує 27-у річницю. Святковий захід відбувся у ПК «Хортицький». Серед запрошених на свято педагоги, медики, соціальні працівники, працівники культури, представники міської влади, депутати різних рівнів.

Привітати хортичан приїхав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, який наголосив, що за цей час у Хортицькому районі відбулось багато яскравих подій, мешканцям району є що згадати за ці роки.

- Впевнений, що однією з найяскравіших подій для кожного з вас стане цьогорічне відкриття частини вантового мосту через р. Дніпро, яке відбудеться вже у суботу. Цього вдалося досягти лише завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - сказав Анатолій Куртєв.

Кращим представникам району секретар міської ради Анатолій Куртєв вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради. Серед нагороджених представники освіти, охорони здоров’я, культури, соціальні працівники, учні, які досягли успіхів у творчих конкурсах, олімпіадах і так далі.

До присутніх також звернувся голова Хортицького району Олександр Пшеничний. Відбулось нагородження Грамотами районної адміністрації.

Для гостей свята було організовано невеличку концертну програму за участі творчих колективів Хортицького району. Захід було організовано з дотриманням карантинних вимог.