Секретар міської ради Анатолій Куртєв відповів на запитання запоріжців

24.01.2022 16:50

24 січня під час «прямої телефонної лінії» на запитання жителів Запоріжжя відповідав секретар міської ради Анатолій Куртєв.

За роз'ясненнями звернулись громадяни з наступних питань: незгода зі збільшенням тарифу на опалення; ремонт непрацюючого бойлера в багатоповерховому будинку; включення житлового будинку по вулиці Військбуд, 86 до списку капітальних ремонтів на заміну електромережі;  обрізка аварійних дерев; відновлення роботи жіночої консультації та придбання мамографа для жінок в Олександрівському районі; створення пілотного проєкту з використання сонячної енергії для роботи закладів охорони здоров’я та освіти; ремонт санвузла в гуртожитку для тимчасово переміщених осіб; проведення медичного обстеження; поліпшення житлових умов сироти; отримання ліків на безкоштовній основі; надання роз’яснень про отримання земельної ділянки учасником АТО.

Два звернення надійшли від мешканців нашого міста стосовно подальшої долі скверу Яланського. Секретар міської ради пояснив, що це питання наразі опрацьовується департаментом правового забезпечення. Крім того, минулої п’ятниці було створено робочу групу, яка також буде займатися питанням скверу. Вона розпочне свою роботу найближчим часом. Детальна інформація про робочу групу буде розміщена на офіційному сайті Запорізької міської ради. Питання скверу Яланського буде вирішуватися разом з громадою, враховуючи думки мешканців Запоріжжя.

Всім, хто телефонував, надано вичерпні роз'яснення. Відповідно до норм чинного законодавства заявникам також буде надіслана офіційна відповідь у письмовому вигляді.