Запоріжців запрошують на виставку

24.01.2022 17:10

28 січня о 16:00 у Zaporizhzhia.city Hub (пр. Соборний, 151) відбудеться відкриття персональної виставки Наталії Карпінської «Flashback».

Наталія Карпінська - українська художниця, яка працює у сфері живопису та дизайну. Мисткиня брала участь у багатьох творчих проєктах, серед яких «Modern artists of Ukraine» у Женеві та Biruchiy contemporary art project.

«Flashback» - проєкт, у якому художниця моделює зону безтурботності за допомогою живопису, створює особливий альтернативний простір, де можна сховатися від зими та холодів. Кожна робота - це флешбеки літньої пори, які Наталія передає за допомогою своїх авторських прийомів.

Серед робіт, представлених у експозиції - серія натюрмортів та пейзажів. Навмисна наївність манери та сюжету переносить глядача у спогади про щасливий час.

Експозиція працюватиме з дотриманням чинних карантинних норм.

Вхід дозволено у масці та за наявності "жовтого" або "зеленого" сертифікату, негативного тесту на коронавірус чи довідки про одужання.

Експозиція триватиме до 10 лютого. Відкриття виставки 28 січня о 16:00 за адресою Zaporizhzhia.city Hub, пр. Соборний, 151.