Секретар міської ради Анатолій Куртєв скликав позачергову сесію міської ради

03.02.2022 09:40

У п’ятницю, 4 лютого, відбудеться позачергова сесія Запорізької міської ради. Початок об 11:00. Розпорядження №31рс від 02.02.2022 «Про скликання позачергової сесії міської ради» підписав секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Секретар міської ради наголосив, що рішення про скликання позачергової сесії він прийняв у відповідь на звернення постійної депутатської комісії з питань життєзабезпечення міста. Причина скликання сесії – необхідність прийняття низки важливих рішень.

Зокрема для виконання робіт з відновлення пошкодженого вибухом будинку по вул. І. Франка, 43 планується внести зміни до Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства м. Запоріжжя на 2018-2022 роки.

Буде перерозподілено зекономлені бюджетні кошти, які спрямують для закупівлю 139 шприцевих дозаторів (інфузоматів). Закупівля буде здійснена з огляду на зростання захворюваності на коронавірус.

Також планується передати в постійне користування земельну ділянку на вулиці Космічній департаменту спорту, сім’ї та молоді міської ради для реалізації проєкту будівництва льодової арени. Її планується збудувати у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».