Анатолій Куртєв привітав з днем народження Почесного громадянина Запоріжжя

03.02.2022 16:00

Сьогодні виповнилося 95 років Почесному громадянину Запоріжжя Дмитру Володимировичу Ільїнкову. З днем народження видатного запоріжця привітав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Зазначимо, Дмитро Володимирович Ільїнков народився 3 лютого 1927 року. Значна частина його життя пов’язана з Запоріжжям. Багато років він працював на Запорізькому алюмінієвому комбінаті, 16 років очолював підприємство. Дмитро Володимирович нагороджений низкою державних нагород та є лауреатом кількох державних премій. У 2006 році йому було присвоєне звання «Почесний громадянин Запоріжжя».

Секретар міської ради Анатолій Куртєв привітав Дмитра Володимировича Ільїнкова з днем народження, побажав йому здоров’я та ще багатьох років життя.

- Переконаний, що Ви та інші Почесні громадяни Запоріжжя – «золотий фонд» міста. Ви зробили свій вагомий внесок у розвиток нашого міста, стали частиною славної історії Запоріжжя. Вас знають не лише у Запоріжжі, але і в інших регіонах України, в інших країнах. Ваш досвід і зараз необхідний місту, - сказав Анатолій Куртєв.