У Запоріжжі продовжують перевіряти підприємців на дотримання карантинних норм

03.02.2022 15:15

В обласному центрі щоденно вже близько двох років працюють мобільні групи. Вони перевіряють, чи дотримуються підприємці карантинних норм. Так званий «ковідний» патруль інспектує магазини, заклади громадського харчування, спортзали та салони краси.

Цього разу мобільна група Олександрівського району завітала до одного з найбільших торговельних центрів. Першою перевіряють непродовольчу крамницю. На вході є інформаційні таблички, присутня розмітка для дотримання соціальної дистанції, є контейнери для збору використаних масок, а ще - журнал температурного скринінгу працівників.

Під час інспекції у магазині порушень не виявили. Наступним мобільна група перевірила магазин одягу. Тут також є розмітка, антисептики та загалом у магазині виконують усі норми. У торговельному центрі зазначають, особисто контролюють, аби їх орендарі дотримувались карантинних вимог.

За годину рейду «ковідний» патруль порушень не виявив. Загалом з початку року в Олександрівському районі перевірили більше тисячі локацій, з них 30% виявились з порушеннями.