Запорізькі комунальники прибирають сніг на тротуарах та зупинках

04.02.2022 10:30

Спецтехніка і робітники КП «ЕЛУАШ» продовжують працювати в режимі цілодобової готовності до ліквідації наслідків погодних негараздів. Сьогодні з самого ранку в Запоріжжі пішов невеликий сніг. Шляховики виїхали на посипання магістралей першої та другої черги.

Роботи з прибирання «елуашівці» продовжують і наразі. Як розповіла заступниця начальника з утримання та ремонту доріг КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич, підприємство задіяло 27 одиниць техніки та 85 працівників. За минуло добу використали близько 250 т посипального матеріалу.

- На 10.00 всі дороги оброблені та перебувають у задовільному стані. Наразі співробітники нашого підприємства очищають тротуари та зупинки громадського транспорту, - зазначила Тетяна Шинкевич.

У Запоріжжі продовжується невеликий сніг. У деяких районах – Шевченківському та Комунарському - спостерігаються більші опади.

Запоріжців закликають бути обережними та не втрачати пильності на дорогах під час руху. В разі сильного снігопаду водіїв просять не залишати автотранспорт вздовж узбіч доріг.