У Запоріжжі проводять перевірки в маршрутках та автобусах

09.02.2022 14:45

У місті продовжуються карантинні рейди, в яких беруть участь спеціалізовані мобільні групи та представники правоохоронних органів. Патрульна поліція перевіряє маршрутки та автобуси, які курсують містом та за його межами.

Чергову перевірку громадського транспорту поліцейські проводили на виїзді з міста у Комунарському районі. Особливу увагу вони приділяли дотриманню пасажирами та водіями маскового режиму і наявності COVID-сертифікатів.

Кожного дня в Запоріжжі проводять 10-15 рейдів. За словами патрульних, наразі запоріжці порушують дедалі менше та більш відповідально ставляться до карантинних вимог. Порушникам у свою чергу загрожує адміністративна відповідальність.

- За недотримання маскового режиму передбачаються штрафні санкції від 170 грн. Відносно громадян, у яких відсутні необхідні документи або COVID-сертифікати, інспектори можуть скласти адміністративні протоколи, які направляються до суду, - зазначив старший лейтенант Управління патрульної поліції в Запорізькій області Максим Туркін.