Запорізька молодь відзначила День всіх закоханих

14.02.2022 17:35

Сьогодні, 14 лютого, в місті пройшов квест «Марафон почуттів», який завершився кінопоказом з нагоди найромантичнішого свята – Дня всіх закоханих. Організатори – управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради.

Загалом брати участь у святковому квесті «Марафон почуттів» виявили бажання 27 пар, які пройшли попередню реєстрацію й заповнили google-форму. Стартова локація - Стела Закоханих на бульварі Шевченка, фінальна – площа Фестивальна. Організатори підготували символічну кількість квест-точок і відповідно завдань – 14, оскільки День всіх закоханих святкують саме 14 лютого.

Учасники виконували найрізноманітніші завдання: крутили колесо передбачень на Стелі Закоханих і викладали у сторіз результат, декламували романтичні вірші, освідчувалися у коханні п’ятьма мовами, малювали крейдою серце на асфальті, цікавилися у перехожих, що таке кохання та інші.

- Усі, хто брав участь у квесті, отримають подарунки. Також вони запрошені на перегляд фільму «Анчартед» у кінотеатрі ім. Довженка, разом з представниками вишів, коледжів та професійно-технічних навчальних закладів нашого міста. Показ цього фільму безкоштовний, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Головний приз квесту - сертифікат на романтичну вечерю для двох у ресторані «Sunrise Park». Аналогічний подарунок чекав на переможців онлайн-розіграшу. Для участі закохані мали викласти у соцмережах фото зі своєю другою половинкою та підписом – роздумами на тему кохання, позначити акаунт @zpmolod, репостнути допис з оголошенням про розіграш до себе у сторіз.

Переможця визначили за кількістю вподобань. Крім того, п'ять учасників-лідерів теж отримали запрошення на перегляд вже згаданого кінофільму «Анчартед» у кінотеатрі ім. Довженка.

Зазначимо, захід пройшов з урахуванням всіх карантинних норм. Всі учасники старші 18 років мали сертифікати про вакцинацію, негативний тест або документ про одужання.