У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду

17.02.2022 12:20

Керуючі компанії проводять роботи з ремонту житлового фонду. Так, днями фахівці КП «Запоріжремсервіс» почали заміну каналізаційного трубопроводу у дев’ятиповерхівці – колишньому гуртожитку – по вулиці Волгоградській, 26, що у Вознесенівському районі. Впоратися налаштовані найближчим часом.

Цей житловий будинок – колишній гуртожиток. КП «Запоріжремсервіс» у якості керуючої компанії обслуговує цю дев’ятиповерівку з 2017 року. Як розповіла менеджер-управитель групи будинків виробничого підрозділу І Надія Борискіна, раніше каналізаційні комунікації за цією адресою вже замінювалися на пластик, але через недбалість місцевих жителів і неправильну експлуатацію трубопроводи вийшли з ладу. Люди самі забивають каналізацію, викидаючи ганчір’я, побутове сміття і різний непотріб. Сморід, який виникає, завдає дискомфорту мешканцям перших поверхів.

- Місцевих жителів неодноразово попереджали про належне користування каналізацією та позитивного результату досягти не вдалося. У зв’язку з порушенням правил експлуатації санітарно-технічного обладнання ми вирішили провести заміну трубопроводу каналізаційного випуску № 1. Труби проклали нижче рівня землі приблизно на 4 м. Їх протяжність від будинку до каналізаційного випуску оглядового колодяза сягає приблизно 20 метрів, підвального приміщення - 5 метрів, - додала Надія Борискіна.

Проведення земельних робіт фахівці КП «Запоріжремсервіс» попередньо узгодили з концерном «Міські теплові мережі», КП Водоканал» та ПАТ «Запоріжжяобленерго».