Секретар Запорізької міської ради провів особистий прийом громадян

19.02.2022 17:15

Співпраця у сфері профілактики алкогольної та наркотичної залежності серед молоді Запоріжжя та проведення ремонтних робіт у квартирах будинку №7 по вулиці Сержанта Медведєва. З такими питанням звернулися до секретаря міської ради Анатолія Куртєва мешканці Запоріжжя під час «прямої» телефонної лінії. Для більш детального обговорення цих питань Анатолій Куртєв запросив громадян на особистий прийом.

Представниці філії громадської спілки «Міжнародна антинаркотична асоціація» запропонували співпрацю міській владі з їх організацією. Під час особистого прийому вони розповіли секретарю міськради про діяльність організації. За словами керівниці філії громадської спілки «Міжнародна антинаркотична асоціація» Ірини Климової, вони займаються психологічною та соціальною реабілітацією людей, які мають залежність від алкоголю, наркотиків чи азартних ігор. Одним із напрямків діяльності організації є профілактика вживання наркотиків дітьми та молоддю, проведення різних соціальних акцій.

Секретар міськради зазначив, що така співпраця важлива для Запоріжжя та доручив профільним департаментам та керівникам відділів розглянути можливість проведення спільних проєктів.

- Ми можемо створити інформаційну програму на муніципальному телеканалі Z, залучити до проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів міські публічні та дитячі бібліотеки, організувати суспільні соціальні акції разом з департаментами культури і туризму, а також спорту сім’ї та молоді, - сказав Анатолій Куртєв.

Під час особистого прийому секретар міської ради також поспілкувався з мешканцем будинку № 7 по вулиці Сержанта Медведєва Сергієм Євгеновичем. Чоловіка цікавило, на якому етапі наразі виконання робіт

Директор департаменту з управління житлово-комунальним господарством повідомив, що найближчим часом планується укласти договір про виконання робіт по капітальному ремонту квартир з підрядною організацією. За попередніми даними, в середині березня підрядник приступить до їх виконання. У квартирах передбачено відновлення систем опалення, водопостачання та виконання всіх ремонтних робіт.

Було також порушено питання сплати комунальних послуг у квартирах, які постраждали під час пожежі, де наразі не проживають люди.

Анатолій Куртєв надав керівнику профільного департаменту термінове доручення опрацювати цю проблему на комісії з питань життєзабезпечення міста.