В Запоріжжі демонтують ще один незаконно встановлений об’єкт

20.10.2017 13:15

В обласному центрі триває робота, спрямована на приведення вулиць у належний стан – ведеться контроль за дотриманням правил благоустрою міста. Незаконно розміщені об'єкти, рекламні конструкції, які псують зовнішній вигляд міста, створюють незручності городянам, заважають пішоходам або транспорту, руйнують будівлі, підлягають демонтажу.

Згідно до правил благоустрою, заборонене самовільне розміщення конструкцій рекламного або іншого характеру, інформаційно-рекламних плакатів, торговельних лотків, кіосків, об'єктів зовнішньої реклами, металевих гаражів та інших збірно-розбірних конструкцій.

За даними інспекції з благоустрою міської ради, виявлений ще один самовільно розміщений об'єкт - металева конструкція для облаштування навісу літнього майданчика кафе «Tarantino», яка примикає до історичного будинку (пр. Соборний, 181). Інспекцією було складено відповідний акт та видано припис про добровільний демонтаж. Однак власник не виконав вимоги. Сьогодні виконком прийняв рішення, яке дозволить демонтувати цей незаконний об’єкт без участі власника.