У Запоріжжі реорганізують ще одне комунальне підприємство

23.02.2022 18:15

Сьогодні на сесії міської ради депутати затвердили рішення про реорганізацію КП «Запорізька міська друкарня «Дніпровський металург» шляхом приєднання до комунального підприємства «Муніципальна телевізійна мережа».

Міська влада продовжує працювати над оптимізацією комунального господарства міста та підвищенням ефективності його роботи. Сьогодні депутати підтримали проєкт рішення щодо реорганізацію КП «Запорізька міська друкарня «Дніпровський металург».

Основною діяльністю комунального підприємства є видавнича діяльність та виробництво поліграфічної продукції.

КП «Муніципальна телевізійна мережа» веде мовлення у межах ефірного часу, створюючи та поширюючи інформацію шляхом виробництва та розповсюдження програм і передач.

Завдяки об’єднанню цих комунальних підприємств вдасться посилити ефективність та вдосконалити їх роботу, а також більш раціонально витрачати кошти з міського бюджету.

Нагадаємо, на 12-й сесії Запорізької міської ради було прийняте рішення про реорганізацію КП «Дубовий гай» шляхом приєднання до КП «Титан». Міська влада планує продовжити оптимізацію роботи й в інших комунальних підприємствах, департаментах та управліннях міськради.