Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

23.02.2022 18:05

Сьогодні проходить тринадцята сесія Запорізької міської ради. На початку сесії секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців.

Шановні запоріжці!

Знаю, що ви зараз відчуваєте. Біль, сум, образу.

Мені разом з вами теж дуже болить за Україну. Бо неможливо залишатися байдужим, коли на нашій землі відбувається те, що відбувається зараз на Донбасі.

Донецьк і Луганськ, як і Крим, ніколи не стануть щасливими без демократичної влади і волелюбного характеру України. Ми знаємо, що сталося за десятки років із Придністров'ям та іншими територіями. Це зони без розвитку.

Скільки б від нас не вимагали віддати частину чи увесь суверенітет України, скільки б не шантажували, ми на це не погодимося. Це офіційна позиція нашої держави і Президента України Володимира Зеленського.

Сьогодні я хочу звернутися до вас із закликом максимально зберігати спокій.

Не забувайте, будь ласка, що сьогоднішні події – це частина масштабної психологічної війни.

Нас хочуть примусити нервуватися, боятися, панікувати, метушитися і робити неправильні дії. Це мета нашого ворога – посіяти хаос, який зробить нас слабкими.

Я ще раз підкреслюю: паніка ніколи і нічого не змінювала на краще і нікому добра не робила. А от проблеми створювала. І чималі.

Запевняю вас, що усі наші захисники сьогодні працюють з потроєною силою. І СБУ, і поліція, і військові. Вони зберігають спокій і роблять свою роботу.

До цього я закликаю і вас! Зберігайте спокій і Україну в серці. У інформаційній війні саме це - наша найпотужніша зброя.

Фільтруйте те, що чуєте і читаєте. Користуйтеся інформацією лише з перевірених джерел.

І тримайтеся своїх. У такі часи нам усім потрібно бути разом. Так правильно і так легше.

Я у нас вірю!

Ми нікому нічого не віддамо!

Слава Україні!