Запоріжжя відправило допомогу до Маріуполя

06.03.2022 11:28

Запоріжжя вже відправило до Маріуполя колону з гуманітарною допомогою та транспортом. Сьогодні повинна розпочатися евакуація мирного населення Маріуполя. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв:

- Сьогодні повинна розпочатися евакуація мирного населення з Маріуполя до Запоріжжя.

Ми вже відправили туди колонну з гуманітарною допомогою та транспортом для вивозу людей. Готуємося до зустрічі.

Запоріжці! Їм необхідна наша з вами підтримка! Не залишайтеся байдужими в цей важкий час! Приймайте в себе вдома рідних, друзів, знайомих! Люди, які через обстріли змушені були покинути свої домівки, потребують уваги та турботи. А ще - теплого одягу, речей першої необхідності та їжі.

Нагадаю, залишити гуманітарну допомогу можна в Туристичному інформаційному центрі (проспект Соборний, 151), а також в управлінні соціального захисту населення в Хортицькому районі (вулиця Лахтинська, 4 б).

У Запоріжжі також працює «гаряча телефонна лінія», за якою можна отримати інформацію про тимчасовий притулок у місті: +38 066 926 50 97, +38 068 297 01 18, +38 061 787 94 75.

Центр прийому біженців розташований у приміщенні "Запорізького державного цирку".

Ми вже показали всьому світу нашу силу та єдність! Давайте так само згуртовано підтримаємо людей, яким зараз дуже потрібна допомога!