Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

08.03.2022 21:17

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Тринадцятий день війни добігає кінця.

Сьогодні ми втретє відправили до Маріуполя колонну з гуманітарною допомогою та автобуси для евакуації населення. А наші вороги в свою чергу вкотре показали своє мерзенне обличчя. Вони відкрили вогонь по мирним людям і намагалися використати зелений коридор для того, щоб увірватися до Маріуполю.

Звертаюся до усіх, хто ще повністю не зрозумів – на нашій землі зараз божевільні боягузи, у яких немає нічого людського. Вони вбивають усіх підряд – жінок, дітей, літніх людей. Вони скидають бомби на лікарні, школи, дитячі будинки. В окупованих містах вони не дають комунальникам ремонтувати зруйновані об’єкти і тримають людей без світла, опалення та води.

Їм не можна вірити, їхнє слово – пустий звук, і вони здатні на будь-які дії, аби лише виконати накази свого нездорового керівництва.

Саме через це я вкотре вас закликаю – не розслабляйтеся. Так, у Запоріжжі зараз спокійно, але ж ви самі бачите, що ці звірі – непередбачувані і що від них можна чекати будь-якого удару в спину.

Тому готуйтеся, укріплюйтеся, дотримуйтеся правил світломаскування, звертайте увагу на підозрілих людей, вступайте в ряди територіальної оборони міста, займайтеся контрпропагандою.

Друзі! Ми не випхаємо ворога з нашої землі, якщо ви будете стояти осторонь і думати, що ваша хата скраю. Зараз ця система не працює.

Ми – дуже сильна нація. І головна складова цієї сили – у нашій згуртованості. Але коли хтось копає рови, а хтось мародерить чи п’є алкоголь в освітленій квартирі, то це не про згуртованість. Це про поразку.

Будьте обережні! Бережіть свої життя!

Разом ми – козацька міць. Пам’ятайте про це!