Запоріжців запрошують взяти участь у конкурсі соціальної реклами «Збережемо майбутнє молоді!»

24.10.2017 09:00

Управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради оголошує прийом заявок та робіт на конкурс соціальної реклами «Збережемо майбутнє молоді!». Мета конкурсу - формування активної життєвої позиції молоді міста, популяризація волонтерської діяльності, пропагування здорового способу життя і профілактика негативних проявів у дитячому та молодіжному середовищі (ВІЛ/СНІДу, наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління, насилля) шляхом створення та розповсюдження соціальної реклами.

До участі у конкурсі запрошуються запоріжці віком до 35 років. Конкурсні роботи мають бути представлені у наступних форматах: відеоролик, плакат, буклет. Тематика конкурсних робіт:

- «Молодь - За здоровий спосіб життя!»;

- «Скажи «НІ» шкідливим звичкам та залежностям!»;

- «Стоп - наркотик»;

- «СНІД. Збережи життя!»;

- «Стоп - насильство»;

- «Я – волонтер»;

- «НІ» – торгівлі людьми!»;

- «Скажи «СТОП» торгівцям людьми»;

- «Гендерна рівність – запорука соціальної справедливості»;

- «Ми різні, але ми рівні»;

- «Відповідальність починається з мене».

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заявку. Заявки та роботи присилати на e-mail: komitetmolodi@ukr.net . Заявки та роботи приймаються до 25 листопада 2017 року. Додаткову інформацію можна дізнатись за телефоном: 233-31-12

Роботи переможців Конкурсу будуть транслюватися на регіональному телебаченні (відеороліки), а також на білбордах та сітілайтах Запоріжжя (плакати).