Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

09.03.2022 20:19

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

У цій війні чи не найголовніша наша зброя – це підтримка один одного.

Ми повинні допомагати усім – збройним силам, теробороні, сусідам, знайомим, друзям. Усім, кому можемо.

Важко зараз кожному. Але поки одна людина нервує через втрату роботи, інша людина у цей час змушена розтоплювати сніг, щоб не дати своїй дитині вмерти від зневоднення в окупованому місті. Поки одна людина падає з ніг від того, що роботи дуже багато, інша людина в цей час сидить під бомбами і щохвилини на власні очі бачить, як знищують її місто і жорстоко вбивають людей.

Тож, будь ласка, допомагайте за будь-якої можливості. Тому що у ці страшні часи завжди є той, кому набагато складніше.

Сьогодні сталося диво. Сьогодні нам нарешті вдалося простягнути руку допомоги Енергодару та Василівці. Дев’ять автобусів та колонна приватних автомобілів з евакуйованими людьми вже в Запоріжжі. Вже у безпеці. Зараз наша головна задача – забезпечити їх необхідними речами, їжею, медикаментами. Долучайтеся, тому що усі ми – їхня єдина надія та опора.

І ще! Ми безмежно вдячні нашим збройним силам за те, що вони тримають оборону і захищають Запоріжжя. Але я вкотре дуже вас прошу – не розслабляйтеся! Тому що зараз ми маємо справу не з людьми, не з військовими, а, вибачте за лексику, з уродами і терористами. З тваринами, які без вагань сьогодні у Маріуполі розбили вщент дитячу лікарню і пологовий будинок. Які повбивали ненароджених дітей. Тому ніхто не може дати нам гарантії, що ці звірі сьогодні чи завтра не увірвуться у наш з вами дім зі своїми бомбами.

Тож ще раз: будьте зібраними та пильними, дотримуйтеся світломаскування, реагуйте на сповіщення тривоги та не виходьте на вулиці без потреби.

Усю інформацію, яка допоможе вам зберегти ваше життя, ми зібрали в один гайд, посилання на який зараз продублюю. https://drive.google.com/file/d/1y0FOua0Lw0woalic7tWAl6PPx9w5VAtY/view?usp=sharing Завантажуйте його і вчіть як отченаш!

Мирної вам ночі! Віри у перемогу! Віри у наші збройні сили!

Бережіть себе!