Завдяки «Громадському бюджету» в Центрі розвитку дитини «Надія» з'явився новий ігровий комплекс

24.10.2017 14:30

У Запоріжжі з 2016 року реалізується проект «Громадський бюджет». Городяни мають можливість втілити в життя свої ідеї, пов'язані з розвитком міста, за кошти міського бюджету.

Центр розвитку дитини «Надія», який знаходиться в Шевченківському районі, бере участь в проекті «Громадський бюджет» вже другий рік поспіль. Перший проект, який виграв у відборі в 2016 році, вже вдалося реалізувати. Завдяки злагодженій роботі колективу і батьків, на базі дошкільного навчального закладу з'явився цілий ігровий комплекс: сучасний дитячий майданчик і футбольне поле зі штучним газоном. Також приведена до ладу прилегла територія, відновлені тротуари.

Сьогодні, 24 жовтня, відбувся урочистий захід з нагоди реалізації проекту-переможця «Громадського бюджету-2016». Колектив «Надії» і батьків привітав і подякував за ініціативність заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Кожен житель міста або ініціативна група можуть подати ідею і реалізувати її за рахунок коштів з міського бюджету. Центр розвитку дитини «Надія» вже другий рік поспіль подає проекти, які виявляються в числі переможців. Разом - колектив дошкільного закладу, батьки, жителів району - роблять дитячий сад для своїх дітей краще. Об'єднання заради розвитку маленьких запоріжців - це чудова ініціатива, яка завжди знайде підтримку міської влади. Запрошую всіх взяти участь у проекті «Громадський бюджет» і реалізовувати цікаві ідеї на благо Запоріжжя, - зазначив Анатолій Пустоваров.

В ДНЗ «Центр розвитку дитини «Надія» навчаються 243 дитини. У 2016 році ініціативна група подала на участь в «Громадському бюджеті» проект «Створення безпечних умов для активного фізичного та пізнавального розвитку дошкільнят на території дитячого садка (центру розвитку дитини)« Надія »», який передбачав ремонт і відновлення тротуарів на території установи, установку ігрового обладнання на дитячих майданчиках, облаштування сучасного футбольного майданчика. Проект був визнаний одним з переможців, на його реалізацію з міського бюджету було виділено 295 тис. грн.