Володимир Буряк прокоментував плани проведення сьогоднішньої сесії міської ради

25.10.2017 09:15

Сьогодні відбудеться двадцять друга сесія Запорізької міської ради. До основного порядку денного внесено понад сорок питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста. Також є і додаткові питання, які можуть бути включені до порядку денного.

Серед проектів рішень, які планується розглянути, питання про внесення змін до міських програм в сферах ЖКГ, інфраструктури та благоустрою, освіти, охорони здоров'я, надання адміністративних послуг.

Плани на сьогоднішню сесію на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» прокоментував міський голова Володимир Буряк:

«Сьогодні складний сесійний день. На розгляд депутатів виносяться десятки бюджетних питань, перерозподілу за програмами, які дозволять нам завершити проекти цього року і зробити заділ на наступний.

Великий блок питань - по міській інфраструктурі. Один з принципових моментів - виділення коштів на розробку детального плану територій по районах міста. Це черговий крок на шляху по виділенню земельних ділянок воїнам АТО.

Затверджуємо розширений список адмінпослуг, що надаються філіями Центру адмінпослуг. Тепер їх буде більше 130, хоча на початок 2016 року було лише 47.

Також розглянемо питання розширення мережі філій Центру надання адмінпослуг в Запоріжжі. З ростом кількості послуг, які надають в «Єдиному вікні», має бути забезпечена і їх доступність для городян у різних районах міста.

У порядку денному є і транспортні питання, питання забезпечення робіт у сфері ЖКГ. Все, що сьогодні важливе для Запоріжжя.

Сподіваюся на продуктивну роботу і підтримку депутатського корпусу у вирішенні принципових для городян питань».