Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

20.03.2022 11:56

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Учора під час комендантської години працівники поліції та бійці територіальної оборони патрулювали місто. Приблизно о восьмій вечора один з екіпажів побачив автомобіль, який рухався їм назустріч. На вимогу зупинитися водій авто різко розвернувся і продовжив рух. На сигнали він також не відреагував. Тоді один з бійців тероборони розпочав стріляти у повітря. Після цього він зробив кілька пострілів в сторону машини і влучив у багажне відділення авто, де перебували двоє чоловіків. Обидва отримали поранення. Один з них зараз у лікарні, інший – помер у кареті швидкої допомоги. Водій залишився неушкодженим. За даним фактом порушено кримінальне провадження.

Тому ще раз наполегливо вам кажу – не виходьте під час комендантської години з дому і тим більше, не виїжджайте на дороги. Бережіть себе.

Тим часом ми працюємо і готуємося зустрічати нових переселенців. Сьогодні у Бердянську продовжують заправляти приватні автомобілі мешканців Маріуполю, які їдуть до Запоріжжя. Також до нас мають приїхати ще й маріупольці, яких забирають із Бердянську автобусами. Людей, які зможуть дістатися із Маріуполя до Мангуша, також привезуть до нашого міста. Віримо, що усі доїдуть цілими та неушкодженими.

Тепер щодо подій на лінії фронту. Окупанти продовжують систематично обстрілювати наші позиції, застосовуючи міномети, танки, гелікоптери та ракетні системи. Від наших захисників вони отримують жорсткий супротив.

Ми зберігаємо спокій і віримо у наші збройні сили. Але при цьому не втрачаємо пильності і завжди залишаємося напоготові.

А зараз я хочу звернутися до наших комунальників. Шановні працівники житлово-комунального господарства! Вітаю вас з вашим професійним святом і дуже дякую за вашу роботу. На цій війні у вас свій фронт. Ви вже показали, як ви вмієте працювати – відповідально, швидко, злагоджено та понаднормово. Ви – дуже круті професіонали з великої літери. Хай найкращим подарунком сьогодні для вас стане мирний та спокійний день і наша майбутня перемога.

Разом переможемо.

І все обов’язково буде Україна.