Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

22.03.2022 12:05

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

До міста продовжують прибувати люди, яким вдалося вирватися з гарячих точок. Переважна більшість з них залишається у Запоріжжі на один-два дні, а потім їде далі.

Ті, хто залишається на довше, зараз перебувають у дитячих садках та школах. На цей час у міських закладах освіти знаходиться трохи більше сотні таких переселенців. Вони забезпечені продуктами, речами першої необхідності та медичною допомогою. Зокрема одній з дівчат зробили хірургічну операцію на очах. Ще одна жінка з вогнестрільним пораненням отримує допомогу в одній з міських лікарень.

Тепер до новин з передової на Запорізькому напрямку. Українські військові продовжують стримувати агресора. За минулу добу і за сьогоднішню ніч та ранок вони знищили чотири ворожі системи залпового вогню, один танк, три військових “Камази” та пошкодили один гелікоптер. Окрім того, українські захисники знищили командно-спостережний пункт окупантів і нанесли прицільні удари по колонах автомобільної техніки з рашистами.

Наші воїни – найкращі! Від усього серця дякуємо їм за мужній та героїчний захист. Але нам з вами потрібно пам’ятати, що розслаблятися нам ще дуже рано. Є інформація про те, що окупанти хочуть організувати так звані «російські гумконвоі?». З цією метою вони тримають у порту Бердянська колону КАМАЗів. Подібні вантажівки раніше використовувалися для прихованого перевезення боєприпасів на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей. Тож це може свідчити про наміри окупантів організувати подібні «гумконвої» до нашої області.

Тому вкотре закликаю вас не втрачати пильність, бути зібраними, мобільними та вірити у наші збройні сили.

Ми обов’язково переможемо!

Слава Україні!