Володимир Буряк: «26 жовтня відбудеться аукціон для визначення підрядника будівництва терміналу у запорізькому аеропорту»

25.10.2017 13:27

Сьогодні проходить двадцять друга сесія Запорізької міської ради. До порядку денного включені десятки питань, які стосуються різних сфер міського господарства, життєдіяльності міста.

На початку сесії міський голова Володимир Буряк поінформував депутатів про підсумки робочої поїздки до Києва, що відбулася вчора. За словами міського голови, головним результатом стало те, що вдалося заручитися підтримкою Кабінету Міністрів України у вирішенні ряду процедурних моментів, пов'язаних з початком будівництва нового пасажирського терміналу у Міжнародному аеропорту «Запоріжжя».

- Сьогодні запоріжців хвилює питання, коли почнеться будівництво пасажирського терміналу у запорізькому аеропорту. У понеділок ми отримали позитивний екологічний висновок щодо будівництва терміналу, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова підкреслив, що відповідні документи передаються до Кабінету Міністрів України. Найближчим часом буде підписано постанову Кабміну про дозвіл на початок будівництва об'єкта.

- 26 жовтня ми проведемо аукціон для визначення підрядника будівництва терміналу. Після цього можна буде укладати договір. Упевнений, що вже в найближчі дні Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підпише дозвіл на початок будівництва, - сказав Володимир Буряк.

Відзначимо, підписання найближчим часом всіх необхідних документів дасть можливість розпочати будівництво терміналу вже в цьому році. Кошти у міському бюджеті є.