Володимир Буряк повідомив, що тепло вже подано майже у дві тисячі запорізьких будинків

25.10.2017 13:41

24 жовтня, відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради, у Запоріжжі стартував опалювальний сезон. Котельні почали подавати теплоносій в школи, дитячі садки, лікарні, житлові будинки. Опалювальний сезон розпочався відповідно до чинних в Україні нормативних документів, після того як середня температура атмосферного повітря протягом трьох днів була нижче плюс восьми градусів.

Відкриваючи сесію міської ради, міський голова Володимир Буряк поінформував про результати першого дня роботи після початку опалювального сезону.

- Початок опалювального сезону - складний технологічний процесс, який займе кілька днів. Тепло за один день не з’явиться у всіх будинках. Поставлено завдання подати тепло на всі житлові будинки, об'єкти соціальної сфери. Муніципальна аварійна служба, концерн «Міські теплові мережі» повинні оперативно реагувати на всі проблемні ситуації, які в будь-якому випадку будуть, - зазначив Володимир Буряк.

За оперативною інформацією станом на 8:00 25 жовтня тепло подано в 1878 житлових будинків і 250 об'єктів соціальної сфери. Серед підключених до опалення об'єктів соціальної сфери 104 школи, 114 дошкільних установ, 32 лікарні.

- За першими результатами старту опалювального сезону можна сказати, що ситуація краща, ніж в минулому році, це підтверджує і зменшення у кілька разів порівняно з початком минулого опалювального сезону кількості звернень до служби 15-80, - сказав Володимир Буряк.

Нагадаємо, нарахування за тепло буде здійснюватися лише з моменту надходження тепла до квартири. Таке завдання поставив міський голова Володимир Буряк.