Виробники харчових та інших продуктів можуть скористатися Платформою допомоги для вирішення низки питань

23.03.2022 18:38

За інформацією департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради, Держпродспоживслужба запрошує українських виробників харчових та інших продуктів, які продовжують працювати в умовах воєнного стану, долучитися до Платформи допомоги. Її створено Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Мінекономіки та Мінагрополітики.

Платформа допомоги дозволяє об’єднати зусилля донорів, організаторів гуманітарної допомоги та виробників для забезпечення харчовими та іншими критично важливими продуктами Збройних Сил України, територіальної оборони, громадян міст і селищ, а також торгівельних мереж.

Окрім виробників продукції користувачами Платформи допомоги є військові адміністрації, торговельні мережі та крамниці будь-якого розміру, а також спілки й організації, що займаються формуванням та доставленням гуманітарних вантажів.

За допомогою платформи можна:

визначити потреби конкретної військової адміністрації та забезпечити цільове формування та потрапляння гуманітарної допомоги;

знайти покупця для власного комерційного товару;

знайти та замовити необхідні для виробництва інгредієнти у діючих виробників та експортерів;

залишити власну потребу/замовлення в продуктах на гуманітарній та комерційній основах.

Реєстрація та робота на платформі безкоштовна. Зареєструватися можна за посиланням https://dpss.creatio.com/Login/SspLogin.aspx . Там також розмішена інструкція користувача.