Володимир Буряк: «Ми зможемо відвести близько 230 гектарів для виділення земельних ділянок учасникам АТО»

25.10.2017 14:09

На сьогоднішній сесії міської ради планується виділити кошти на проведення детального планування територій в ряді районів міста. Це дозволить підготувати необхідну документацію для виділення земельних ділянок учасникам АТО у місті Запоріжжі. Про це повідомив міський голова Володимир Буряк на початку сьогоднішньої сесії.

Міський голова нагадав, що на минулій сесії було внесено зміни до Генерального плану, де передбачені і ділянки під індивідуальну житлову забудову. Було отримано дозвіл на детальне планування територій, де заплановано виділення земельних ділянок для учасників АТО.

Наступний крок - виділення коштів для фінансування робіт щодо детального планування територій, що планується затвердити на сьогоднішній сесії.

- Завдяки детальному плануванню територій ми отримаємо можливість надавати ділянки землі, які знаходяться в комунальній власності, в приватну власність. В результаті близько 230 га землі ми зможемо відвести під виділення земельних ділянок учасникам АТО, - зазначив Володимир Буряк.