Запорізький муніципальний телеканал змінив логотип

25.03.2022 16:25

Як повідомило керівництво комунального підприємства «Муніципальна телевізійна мережа», логотип «Телеканал «Z», з яким команда працювала понад 5 років, більше не застосовуватиметься через активне використання окупантами цієї букви у власній символіці з початку вторгнення в Україну. 

- Ми жодним чином не хочемо асоціюватися із вбивцями. Команда залишилась. Всі ті найкрутіші редактори. Місія залишилась - інформувати: оперативно, чесно, об'єктивно. Не залишилась тільки символіка - не без жалю, але ми послали її вслід за руськім кораблем. Зараз ми - МТМ - Місто Твоєї Мрії. Зовсім скоро такими знову стануть всі наші українські міста. Віримо в це і продовжуємо працювати, - йдеться на офіційній сторінці телеканалу у Фейсбук.

Оперативну інформацію про актуальні події з життя міста й країни від телеканалу можна знайти у Телеграм: http://t.me/tvmtmonline. За інформаційною підтримкою волонтерів та військових також  можна звернутись на офіційну сторінку у мережі Facеbook та надіславши запит у Чат-бот @tvmtmnewsbot.