Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

26.03.2022 11:43

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Нагадую вам, що сьогодні з восьмої вечора і аж до п’ятої ранку понеділка у місті триватиме комендантська година. Пам’ятайте, що у цей час виходити з дому категорично заборонено. Вийти на вулицю можна тільки для того, щоб спуститися в укриття під час тривоги.

Минулого разу ми з вами гарно впоралися. Усі залишалися вдома, правила ніхто не порушував. Давайте і цього разу зробимо так само, подбаємо про нашу з вами безпеку і не будемо заважати військовим, поліції і теробороні виконувати свою роботу.

Також хочу вам повідомити, що окупанти продовжують вести терористичні дії і намагаються залякувати журналістів. Погрози та вимоги перестати працювати на користь України вже надійшли до редакції одного із запорізьких сайтів. Рашисти ще не зрозуміли, що вони не змусять мовчати усіх наших людей. Нічого, до них дійде трохи пізніше. Правда, до деяких вже на тому світі.

Тепер, за традицією, новини з фронту. Ворог намагається вести штурмові дії на Запорізькому напрямку, але при цьому втрачає живі сили та техніку. Станом на учорашній вечір наші захисники знищили ворожий бронетранспортер, танк, три автомобілі та один міномет. Двадцять окупантів було ліквідовано, ще сорок - поранено. На жаль, для лікування поранених рашисти використовують наші лікарні у тимчасово окупованих містах. Зокрема лікарню у місті Пологи. Але це їх все одно не врятує. Рано чи пізно вони всі поляжуть на наших чорноземах.

І наостанок – найприємніше. Хочу привітати наших захисників з професійним святом – з Днем Національної гвардії України. Сьогодні ви зустрічаєте цей день на бойовій варті. Ваші мужні серця та залізний хоробрий дух - приклад для кожного з нас. Від імені усіх запоріжців дякуємо вам за те, що ризикуєте своїм життям заради встановлення миру в Україні.

Пишаємося вами. Бережіть себе і бийте ворога!

Слава Україні!

Героям слава!