Запоріжці будуть платити за опалення тільки після надходження тепла в квартири

26.10.2017 14:19

Запоріжці платитимуть лише за фактично отримане тепло, з моменту його надходження до квартир. Такою є позиція міського голови Володимира Буряка.

Платити за опалення, як і обіцяв раніше міський голова Володимир Буряк, запоріжці будуть тільки з моменту надходження тепла в квартиру, а не з початку опалювального сезону. Сьогодні Володимир Буряк доручив підготувати відповідні рішення виконавчого комітету міської ради.

Під час апаратної наради генеральний директор концерну «Міські теплові мережі» Олександр Грек відзвітував про проміжні результати старту опалювального сезону. Роботи йдуть в плановому режимі, триває підключення житлових будинків та інших об'єктів до тепла. Виникаючі на внутрішньобудинкових мережах аварійні ситуації усуваються, значну допомогу у цьому надає Муніципальна аварійна служба.

Відзначимо, завтра о 12:00 міський голова Володимир Буряк проведе в малому залі міськвиконкому нараду з питань старту опалювального сезону. У ній візьмуть участь представники профільних департаментів та комунальних підприємств, районних адміністрацій міської ради.