На підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» тимчасово змінили графік роботи

29.03.2022 17:10

Відсутність палива, часті сирени та затримки з доставкою автозапчастин – це все вплинуло на роботу підриємства «Вельтум-Запоріжжя». Через труднощі, що виникли, довелося відкорегувати графік роботи.

Днями працівники підприємства «Вельтум-Запоріжжя» зокрема прибрали сміття у дворі по вулиці Леоніда Жаботинського, 41. Із початком війни вони продовжили працювати, щоправда, довелося змінити графік роботи у приватному секторі.

- Сміття з приватного сектору ми раніше вивозили щотижнево у спеціально визначений для цього день – понеділок, або ж вівторок, середу й так далі. Зараз ми вивозимо через тиждень. Тобто, якщо минулого понеділка сміття вивозилося, то цього ні, а вже наступного заберемо. Так само й по всіх інших кварталах, - розповів директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Як зазначає керівництво підприємства, причин для таких змін кілька. Під час гучних сирен екіпаж змушений зупиняти свою роботу. Крім того, не вистачає автозапчастин, мастила та палива, аби працювати наповну. Їх не можуть вчасно доставити до міста. Також наголошують, що спеціальні пакети для вивезення сміття можна придбати на підприємстві. 

- Пакети, які ви не можете зараз отримати у голів квартальних комітетів з низки об’єктивних причин, можна приїхати й взяти безпосередньо на підприємстві за адресою вул. Іванова, 99 щоденно з 8.00 до 15.30, - додав Ігор Бурчак.

У дворах багатоповерхівок сміття намагаються забирати вчасно. Мешканців багатоповерхівок також закликають йти назустріч працівникам підприємства і самим підтримувати чистоту подвір’я. У випадку виникнення питань до комунального підприємства, директор «Вельтум-Запоріжжя» радить звертатися на цілодобову «гарячу лінію»: 067-611-76-90.