Ще в одному дворі Хортицького району відремонтовано внутрішньоквартальну дорогу

07.07.2017 11:12

Щодня в обласному центрі ведуться роботи по ремонту доріг. Один з напрямків - ремонт внутрішньоквартальних доріг. За останні роки вперше міська влада приділили окрему увагу цьому питанню.

З 2016 розпочато масштабні роботи. У поточному році вже відремонтовані дороги у дворах житлових будинків по десяткам об'єктів. Всього силами КП «ЕЛУАШ» у 2017 році передбачено відремонтувати 69800 кв. м внутрішньоквартальних доріг. Це близько 100 об'єктів у всіх районах Запоріжжя.

За інформацією районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району, ще за однією адресою завершено ремонтні роботи. Тепер нове дорожнє покриття, зручне та безпечне у дворі будинку №26 по проспекту Ювілейному. Тут відремонтовано ділянку проїжджої частини загальною площею 405 кв. м.

Всього з бюджету міста на ремонт внутрішньоквартальних доріг Хортицького району виділено 2,8 млн грн. Це дозволить выдремонтувати близько 10 тис. кв. м. Були визначені 11 найбільш проблемних об'єктів. З цією метою проводилися відповідні обстеження стану внутрішньоквартальних доріг, також враховані звернення мешканців району. Ремонти виконуються на самій внутрішньодворовій території, а також приводяться до ладу під'їзні шляхи і виїзди із дворів.