Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

30.03.2022 11:30

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Обстановка довкола нашого міста залишається напруженою, але контрольованою. Суттєвих змін на лінії фронту не відбулося. Противник проводить спроби просування у напрямку Запоріжжя, але успіху не має. Підрозділи Сил оборони Запорізького краю продовжують активно протистояти ворогу та тримають визначені рубежі. Станом на сьогоднішній ранок вони ліквідували 18 окупантів, і ще вісім поранили. Окрім того наші бійці знищили один танк, п’ять бронетранспортерів та один «Град». Особовии? склад військових тероборони замотивовании? та вже злагодився як у бои?овому розумінні, так і психологічно.

Через своє безсилля у веденні чесної війни, окупанти продовжують скоювати воєнні злочини. Днями вони викрали запорізьку журналістку Ірину Дубченко. На момент викрадення, дівчина знаходилася у окупованому селищі Розівка. За словами її рідних, через чітку проукраїнську позицію та журналістську діяльність, дівчину вивезли на непідконтрольну Україні територію, до Донецьку, для проведення так званих «слідчих дій».

Це страшна та підступна війна, яку ведуть проти нас не військові, а терористи. Але ми дуже віримо у те, що Ірина буде врятована та зможе повернутися додому, до своєї трирічної доньки. А воєнні злочинці понесуть жорстку відповідальність за усі свої підлі дії.

Це велике зло. Але воно обов’язково буде покаране.

Слава Україні!