Секретар міської ради Анатолій Куртєв подякував українським захисника та медикам

01.04.2022 20:08

Секретар міської ради Анатолій Куртєв подякував українським захисника та медикам:

- Запоріжці!

Сьогодні ми передали у медичні заклади міста шість апаратів штучної вентиляції легень. Два з них вже стали рятувальною зброєю у руках лікарів Запорізького військового госпіталю і вже стоять на сторожі життя наших бійців.

Бійців, яким ми кожної секунди безмежно дякуємо за те, що вони безстрашно, вперто та мужньо захищають наш край. За те, що ціною їх ран Запоріжжя і досі, на тридцять сьому добу війни, живе мирним життям. Низький вам уклін. Швидкого одужання пораненим, і хай оминають кулі тих, хто прямо зараз бореться з ворогом на передовій.

А ще хочу дуже подякувати нашим медикам. Ми знаємо, як вам зараз непросто. І фізично, і психологічно. Щодня ви бачите багато горя. Щодня ви рятуєте життя українських захисників і захисниць. Щодня ви бачите очі маленьких дітей, яким підступно стріляли в спину під час евакуації. Але, як би важко вам не було, ви працюєте. Бо ви – медики. Бо ви давали клятву Гіппократа. Бо ви – українці, і саме тому життя людини для вас є найвищою цінністю. Тримайтеся. І тримайте свою лінію фронту.

За нами перемога і за нами Україна!

Слава нації!