Запорізька пекарня випікає хліб для військових

02.04.2022 12:15

«Хліб є, а значить все буде - Україна!» - так вважають у запорізькій хлібопекарні «Урожай», де з десяток працівників почали виготовляти українські паляниці для запорізьких військових та волонтерів.

Запорізька пекарня виготовляє хліб не тільки для військових, але й здійснює поставки у гарячі точки України. Останні два тижні доправляє власну продукцію до Маріуполя, який зараз в облозі.

- Ми позиціонуємо себе, як стратегічне підприємство. Під час війни ми виконуємо дуже важливе стратегічне завдання – виготовляємо хліб для населення і не тільки. Ми дуже багато зробили тоді і зараз продовжуємо, допомагали й постачали продукцію зовсім навіть не за гроші для тероборони, і для наших волонтерів, які їздять у гарячі точки нашої області. Це міста Василівка, Бердянськ, Токмак, Гуляйполе. Ми зараз співпрацюємо з хлопцями, які вірою і правдою пробираються до Маріуполя, - розповів директор хлібопекарні «Урожай» Олексій Пучков.

Хоч за останній час вартість борошна та інших складових хліба зросла приблизно на 20%, ціни у роздрібній торгівлі хлібопекарня поки що не підняла. Якщо тенденція до зростання збережеться, то підвищуватимуть не більше ніж на 5%, зазначають у хлібопекарні.