Володимир Буряк повідомив, коли може розпочатися будівництво пасажирського терміналу в запорізькому аеропорту

27.10.2017 15:00

Будівництво нового пасажирського терміналу в Міжнародному аеропорту «Запоріжжя» може розпочатися вже у листопаді. Про це повідомив сьогодні міський голова Володимир Буряк, відповідаючи на питання журналістів відносно підписання Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом розпорядження, що дає право розпочати будівництво об'єкта.

- У нас відбулися дві події. Перше - визначений підрядник будівництва терміналу. Друге - Володимир Гройсман підписав розпорядження про затвердження проекту будівництва терміналу. Це підтверджує, що запорізькому аеропорту бути, у Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» велике майбутнє, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова подякував за підтримку запорізького проекту Прем'єр-міністра України Володимиру Гройсману та віце-прем'єру Володимиру Кістіону. Наступний крок, підписання договору з підрядником будівництва.

- Якщо не виникне ніяких додаткових питань, то в першій половині листопада договір буде підписаний, після чого мають розпочатися роботи з будівництва терміналу, - сказав Володимир Буряк.