Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

05.04.2022 11:26

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

На сьогодні знову заплановані гуманітарні коридори для евакуації людей до Запоріжжя. Планується, що з Маріуполя та з Бердянську люди зможуть виїхати до нашого міста на власному транспорті. Також сподіваємося, що до Бердянську все ж таки проїдуть ті 15 автобусів, які зараз стоять на блокпосту у Василівці. Окрім того, сьогодні буде відправлена гуманітарна допомога та автобуси для евакуації до Токмаку.

На жаль, окупаційні війська продовжують зривати домовленості та нікому не дають проїхати до Маріуполя. Також вони заблокували представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста у місті Мангуш. Після перемовин вночі їх звільнили та відправили в сторону Запоріжжя.

Як бачите, ситуація із евакуацією складна та напружена. Агресор постійно демонструє, що його слово не варте абсолютно нічого і вірити йому взагалі не можна. Але ми не втрачаємо надії і сподіваємося, що якомога більше людей врятується та приїде до Запоріжжя. Чекаємо усіх.

Тепер традиційно трохи новин з лінії фронту. Наші захисники продовжують стримувати ворога на Запорізькому напрямку та завдають йому втрат. За минулу добу підрозділи Сил оборони Запорізького краю ліквідували двадцять чотири окупанти, шість бойових броньованих машин, п’ять автомобілів. Ще п’ятьох окупантів поранили. Окрім того, наші бійці захопили одну броньовану машину, знищили станцію супутникового зв’язку та ворожий склад боєприпасів в районі села Старомлинівка Донецької області, яке межує з територією Гуляйпільского району.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за професіональну роботу, за мужність та відвагу, за спокійне Запоріжжя.

Ми у вас віримо, пишаємося та захоплюємося вами!

Хай вас оминають ворожі кулі!

Слава Україні! Героям слава!