Запоріжжя співпрацюватиме ще з двома благодійними організаціями

06.04.2022 12:15

Міська влада Запоріжжя активно співпрацює з благодійними організаціями щодо надання нашому місту гуманітарної допомоги.

Так, сьогодні секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв зустрівся з представницями програми міжнародної гуманітарної організації INTERSOS та благодійного фонду «Запорука» .

- Працюємо і під час тривоги та домовляємося про гуманітарну допомогу в бомбосховищі. Сьогодні зустрілися з керівницями програми міжнародної гуманітарної організації INTERSOS Алдою Капелеті та благодійного фонду «Запорука» Марією Чубатою.

Обидві організації займаються благодійністю. INTERSOS - некомерційна незалежна гуманітарна організація, яка надає допомогу жертвам стихійного лиха та збройних конфліктів.

Благодійний фонд «Запорука» понад 13 років допомагає онкохворим дітям України. Надає матеріальну допомогу на лікування, закуповує медичне обладнання, облаштовує лікарні тощо.

Обговорили нашу співпрацю та домовилися про надання Запоріжжю гуманітарної допомоги. Хочу подякувати нашим міжнародним партнерам за увагу до нашого міста, - прокоментував Анатолій Куртєв. 

З актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на сторінках у соцмережах Facebook за посиланням https://www.facebook.com/anatoliikurtiev та Instagram за посиланням http://instagram.com/anatolii_kurtiev