Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

08.04.2022 11:20

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

На сьогодні у напрямку до нашого міста погоджено низку гуманітарних коридорів. Заплановано, що із Маріуполя, Мелітополя та Енергодара люди зможуть евакуюватися до нас на власному транспорті, а з Токмака та Бердянська – власним транспортом та автобусами. Як завжди – чекаємо усіх і кожного і від усього серця бажаємо їм безпечної дороги.

Тепер традиційно про обстановку на фронті у нашій області. Сили противника продовжують посилювати свою присутність на Пологівському напрямку та намагаються здійснювати наступальні дії у напрямку Запоріжжя. Але загалом ситуація залишається незмінною: наші захисники та захисниці продовжують бити ворога та завдавати йому втрат. За минулу добу підрозділи Сил оборони Запорізького краю ліквідували 20 окупантів, 1 танк, 2 бойові броньовані машини, 2 безпілотника та 10 автомобілів.

Продовжують професійно і точно працювати і війська протиповітряної оборони Запорізького краю. Учора вдень вони знищили над Запоріжжям ще одну крилату ракету. Ми дякуємо кожному, хто самовіддано та героїчно нас захищає. І вкотре хочемо звернути вашу увагу на те, як почастішали сирени та повідомлення про ракети над містом. Тому, будь ласка, не ігноруйте сповіщення про небезпеку та тримайтеся ближче до безпечних місць.

Ми переможемо!

Слава Україні і її героям!