Як працюють комунальники у час війни

08.04.2022 20:25

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Хочу сьогодні ще трохи розповісти вам про роботу наших комунальників. Усі на місцях та працюють у звичайному режимі. Ті, у кого є так можливість, виконують свої обов’язки дистанційно.

Комунальні підприємства міста надають свої послуги у повному обсязі. Єдине, що з огляду на воєнний стан усі роботи проводяться відповідно до вимог комендантської години та лише у світлий час дня.

Опалювальний сезон пройшов без серйозних пригод і запоріжці були з теплом та гарячою водою. Практично одразу після закінчення цього опалювального сезону починається підготовка до нового. Усі ремонтні роботи з ремонту тепломереж проводяться відповідно до плану.

В режимі економії паливно-мастильних матеріалів комунальники підтримують санітарний стан міста - прибирають вулично-шляхову мережу, зупинки, урни, парки, сквери.

Окрім того, працівники комунальних підприємств приймають активну участь у будівництві фортифікаційних споруд, у навантаженні і розвантаженні гуманітарної допомоги.

Ми дякуємо нашим комунальникам, які стоять на варті чистоти, комфорту та безпеки Запоріжжя, за гарну роботу у ці непрості часи.

Переможемо! І все буде Україна!