На проспекті Соборному на тротуарах укладають плитку

31.10.2017 14:22

В Олександрівському районі на проспекті Соборному розгорнулися масштабні роботи. Ремонтують старі розбиті тротуари, на них укладають плитку. Загальна площа робіт 10 тис. кв. м.

У 2017 році на проспекті Соборному від вулиці Української до вулиці Фортечної був виконаний середній ремонт проїжджої частини. Наразі на цій ділянці приводяться до ладу тротуари. Роботи тривають по обидві сторони проспекту. Замість старого розбитого асфальтобетонного покриття укладається тротуарна плитка.

- У роботах застосовується комплексний підхід. Прийнято рішення привести до ладу разом з проїзною частиною і пішохідні зони. Тротуари тут не бачили ремонту десятки років, вони були розбитими і практично не прохідними. За умов сприятливої погоди планується в найближчі три тижні відремонтувати тротуари на проспекті Соборному, на ділянці від вулиці Української до вулиці Фортечної, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації  Валерій Мостовий.

Також в Олександрівському районі в 2017 році відремонтували пішохідні зони і по ряду інших об'єктів. Нове асфальтобетонне покриття укладено на тротуарах загальною площею 7,5 тис. кв. м. Це найбільш жваві місця, якими рухаються багато людей. Перевага також надавалася тротуарам, які ведуть до соціально значимих об'єктів - закладів освіти, охорони здоров'я.