Благодійні організації Запоріжжя підтримують військових

19.04.2022 19:35

У Запоріжжі благодійники знайшли, придбали та передали військовим автомобіль для їхніх потреб. Це стало можливим завдяки плідній співпраці волонтерів та міської влади.

Благодійний фонд «Вільне Запоріжжя» допомагає військовим, вимушеним переселенцям та містянам у скрутній ситуації з початку війни. Постачають продукти, засоби гігієни і ось зараз автівку - мінівен. Як кажуть військові, машина стане у нагоді для виконання поставлених завдань.

- Ця допомога дуже важлива у зв’язку з тим, що цей автомобіль буде використовуватись для доставки їжі та боєприпасів одразу на передову, - розповів представник військової частини. 

Як зазначила представниця БФ «Вільне Запоріжжя» Марина Махотіна, наразі діяльність фонду спрямована на допомогу мешканцям окупованих територій, де тимчасово орудують росіяни. Адже там у людей немає світла, водопостачання та газу.

- Ми підписали меморандум про співпрацю між міською владою і волонтерськими організаціями. Сьогодні в рамках його реалізації цієї програми благодійний фонд «Вільне Запоріжжя» придбав автомобіль для наших військових. Для нас це дуже важливо. Ми об’єдналися задля нашої перемоги, - наголосив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Наразі міською владою Запоріжжя підписано меморандуми із волонтерськими, громадськими організаціями і благодійними фондами. Всі вони спрямовані на допомогу військовим і переселенцям.