Як працює концерн «Міські теплові мережі» під час війни

19.04.2022 20:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Розповім вам про роботу Концерну «Міські теплові мережі» в умовах війни. Зараз Концерн працює у штатному режимі та повністю забезпечує мешканців міста відповідними послугами.

Опалювальний сезон у Запоріжжі пройшов рівно і без зривів, у тому числі й після введення в країні військового стану. Сезон було закінчено відповідно до норм. Майже відразу після закінчення попереднього, почалася підготовка до нового опалювального сезону. Усі ремонтні роботи на тепломережах проводилися відповідно до плану. Фахівці підприємства оперативно усували аварійні ситуації у всіх районах міста та виконували планові ремонтні роботи із заміни теплових мереж. Також спеціалісти Концерну продовжують встановлювати лічильники гарячої води та тепла на житлові будинки. За останній місяць було встановлено три таких лічильники. Ці роботи будуть продовжуватися і далі.

Що стосується колл-центру Концерну, то він працює без змін, а фахівці підприємства ведуть прийом споживачів. Уся необхідна мешканцям міста інформація публікується на офіційному сайті та на офіційній сторінці Концерну у фейсбуці.

Окрім виконання своїх професійних обов’язків, співробітники Концерну беруть активну участь в укріпленні Запоріжжя. З початку війни підприємство виготовило та передало на потреби територіальної оборони міста та збройних сил 36 печей «буржуйок», 143 протитанкові «їжаки» та майже півтори тисячі скоб. Техніка Концерну активно залучається до будівництва фортифікаційних споруд. Всього було використано 7 автокранів, 8 екскаваторів, 8 вантажівок та 5 фургонів підприємства. До робіт доєдналися 42 водія концерну. Також щодня від 10 до 35 співробітників Концерну займаються розвантаженням гуманітарної допомоги, яка надходить до Запоріжжя, та посильно допомагають з її доставкою до соціальних центрів.

Наостанок хочу зазначити, що у березні мешканці міста сплатили майже 210 з половиною мільйонів гривень за тепло та гарячу воду. Це 63 відсотки від повної суми, на яку були надані ці послуги. Ми дякуємо кожному, хто і у війну продовжує вчасно оплачувати рахунки. Просимо вас: якщо ви маєте таку можливість, робіть це і надалі. Таким чином ви дуже підтримаєте і діяльність комунальників, і економіку усього міста.

Разом ми переможемо!

Все буде Україна!