1 травня комендантська година у Запоріжжі розпочнеться о 17:00

30.04.2022 11:51

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Завтра, 1 травня, буде змінено час комендантської години. Вона розпочнеться о п’ятій годині вечора і закінчиться у понеділок о п’ятій годині ранку. Також завтра буде скорочено час роботи муніципального транспорту. Тролейбуси, трамваї та маршрутки працюватимуть до третьої години дня. Обов’язково дотримуйтесь правил комендантської години і виходьте з дому у зазначений час лише для того, щоб спуститися в укриття під час тривоги.

Тепер щодо обстановки на передовій. Значних змін у ситуації на фронті на Запорізькому напрямку немає. Рашисти продовжують укріплюватися на тимчасово окупованих територіях області та збільшують там зосередження своїх підрозділів. Також вони намагаються наступати і обстрілюють позиції українських військ. Але наші захисники та захисниці відважно та рішуче стримують окупантів. Кожного дня наші артилеристи ювелірно нищать танки, броньовану техніку, міномети та живу силу ворога.

Так протягом минулої доби завдяки майстерності наших воїнів було ліквідовано 22 одиниці особового складу, 1 літак, 2 танки, 2 бойові броньовані машини, 4 міномети, три одиниці автомобільної техніки та один ворожий склад боєприпасів.

Ми дякуємо героїчним Силам оборони Запорізького краю та нашим іноземним партнерам за надану допомогу, яка дуже підтримує наших воїнів у боротьбі за рідний дім.

Наостанок хочу привітати з професійним святом тих, хто першим на українській землі вступив в бій з ворожими військами – наших прикордонників. Низький уклін вам за незламність, за силу духу, за те, що ні на мить не зупиняєтеся і тримаєте оборону рідної країни! Сил вам та мирного неба!

Разом переможемо!

Слава нашим українським героям!