Запорізькі комунальники приводять до ладу каналізаційні системи

04.05.2022 18:45

Так, фахівці комунальних служб міста усувають аварійні ситуації, пов’язані з засміченням труб. Цього разу чистити каналізацію від усілякого непотребу довелося у будинку по вулиці Незалежної України.

Цією каналізаційною системою користуються мешканці четвертого під'їзду багатоквартирного будинку. Як виявилося, дехто використовував комунікації замість сміттєвого контейнеру. Як наслідок - засмічення та неприємний запах навкруги. Працівники муніципальної аварійної служби приїхали, аби прочистити випуск каналізаційної труби. Цього разу засмічення спричинили вологі серветки, які потрапили до каналізації. А за іншими адресами витягали зокрема й нижню білизну, рушники, памперси, перуки, ганчір'я та їжу. А ще зауважують, забиття каналізації — проблема, з якою їм доводиться стикатися постійно.

- Ми працюємо цілодобово, опрацьовуємо й реагуємо на всі заявки жителів Запоріжжя в цілодобовому режимі. Робимо все для безпечної роботи комунікацій та інженерних мереж міста Запоріжжя, - зазначив заступник директора КП «Запоріжремсервіс».

Загалом протягом доби до муніципальної аварійної служби надходить понад 200 звернень. Зокрема і з приводу засмічення комунікацій. Працівники муніципальної аварійної служби звертаються з проханням до запоріжців користуватися каналізаційною системою лише за призначенням і не викидати туди сміття.