Туристичний Бізнес Форум

13.11.2017 14:10

16-17 листопада 2017 року у Запоріжжі, у Виставковому центрі «Козак Палац», відбудеться масштабний Туристичний Бізнес Форум .

До участі у Форумі запрошені кращі спікери України: представники Асоціації індустрії гостинності України на чолі з головою Олександром Лієвим, радник Першого Віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, відома телеведуча та акторка Ольга Фреймут, Діма Борисов - відомий ресторатор, а також готель’єри, представники найбільших авіакомпаній, всеукраїнських і міжнародних ЗМІ та інших впливових гравців туристичного ринку країни. Всі вони протягом двох днів визначать головні тренди індустрії гостинності на наступний рік. За результатами буде видано тренд-бук 2018, який надалі стане настільною книгою для всіх гравців туристичної сфери.

Туристичний Бізнес Форум - це єдиний простір для обміну думками і досвідом не лише у сфері туризму, а й в таких важливих напрямках, як індустрія гостинності, маркетинг та реклама, створення та просування бренду, IT-технології, ресторанний і готельний бізнес, співпраця влади, бізнесу і громади, залучення грантів та інвестицій.

Більш детально ознайомитись з програмою та спікерами Туристичного Бізнес Форуму, а також зареєструватись можна на сайті http://ztbf.org/ або на сторінці Форуму у фейсбук www.facebook.com/ztbf.org.