Запоріжжя отримало від благодійників автомобіль

06.05.2022 18:10

Так, іспанська благодійна організація «Help to Ukraine» надала місту позашляховик. Його передали міській службі у справах дітей. Така автівка стане в нагоді не тільки для транспортування родин, що вирвалися з пекла окупації та нині живуть у Запоріжжі, але й для адресної доставки допомоги таким сім’ям.

Окрім звичайної роботи, службі у справах дітей міськради з перших днів війни доводиться працювати на фільтраційних центрах, розвозити гуманітарну допомогу та сприяти евакуації, тому цю автівку вирішили передати саме їм.

- Фахівці служби у справах дітей займаються надважливими справами: виховують наших діток, надають прихисток тим з них, хто залишився без родини й батьківської турботи. Саме зараз, коли у місті склалася непроста ситуація, коли потрібно надавати гуманітарну допомогу у тому числі й вимушеним переселенцям разом з дітками, їм потрібна неабияка підтримка. Саме тому вирішили, що ця служба заслуговує на такий подарунок від Іспанії, - зазначив в.о. міського голови, секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Автомобіль від благодійників одразу було залучено до роботи. Завдяки транспорту служба зможе швидко перевозити необхідні теплі речі з одного кінця міста в інший та допомагати тим, хто нині цього дуже потребує.