Запоріжжя отримало партію медикаментів завдяки МЗС та Посольствам України

12.05.2022 17:50

Після початку війни українці об’єдналися для того щоб спільно протистояти російській агресії, допомагати вимушеним переселенцям, підтримувати тих, хто дійсно цього потребує. Над вирішенням багатьох питань спільно працюють представники органів державної влади, місцевого самоврядування, Посольства України в інших державах, волонтери. Україну підтримують інші країни, міжнародні волонтерські, гуманітарні, благодійні організації.

Підтвердження цього ми бачимо і у Запоріжжі. До нашого міста постійно надходить гуманітарна допомога, яку допомагають збирати, закуповують в інших країнах. Це не лише продукти, речі, а і медикаменти. Останні необхідні як для запорізьких лікарень, так і для лікування наших захисників.

До Запоріжжя сьогодні надійшов черговий гуманітарний вантаж. У ньому медичні препарати, які будуть відправлені до медичних закладів нашого міста. Його збирання та отримання саме Запоріжжям стало можливим завдяки Міністерству закордонних справ України, Посольствам України у Франції та Індії.

Секретар міської ради Анатолій Куртєв зазначив, що підтримка для Запоріжжя дуже важлива, подякував за отриману допомогу Міністерству закордонних справ України, Посольствам України у Франції та Індії. Анатолій Куртєв висловив переконання, що медикаменти допоможуть у роботі запорізьких лікарень та у лікуванні багатьох хворих.