У районах міста розпочали покіс бур'янів

16.05.2022 18:00

Благоустрій прилеглих територій здійснюють і працівники керуючих компаній, зокрема “Місто для людей”. У такий спосіб позбавляються високої трави та запобігають росту алергенів. Косили бур’яни і в Олександрівському районі.

У керуючій компанії запевняють, косять зайву рослинність за графіком. А за цією адресою мешканці будинків самі прохали видалити бур’яни. Люди за таку роботу лише дякують. Адже наголошують, у дворі без бур’янів і дихати легше. Тим паче,що на доглянуту територію споглядати приємніше. Крім того, покіс перешкоджає росту алергенів, через цвітіння яких страждає чимало людей.  Загалом за керуючою компанією "Місто для людей" для покосу закріплена територія у 86 гектарів. Протягом тижня косарі в середньому проходять 7 - 8 гектарів.

- Керуюча компанія “Місто для людей” розпочала покоси на прибудинкових територіях. Є певні труднощі, пов’язані з тим, що коси працюють на пальному. А воно зараз в дефіциті. Тим не менше, компанія працює. В тому числі і завдяки містянам, які повністю чи частково сплачують за послугу з управління. Це зараз дуже важливо, з огляду на те, як зараз здорожчали запчастини, матеріали для роботи, зокрема пальне. І звісно, для оплати праці співробітників. Тому ми вдячні кожному, хо сплачує за комунальні платежі, - зазначила прес-секретарка керуючої компанії “Місто для людей” у Запоріжжі Валерія Ситник.

Після покосу покрив у середньому сягатиме близько двох сантиметрів. Такі роботи з благоустрою території розпочали цього місяця. Вони триватимуть до осені.