Роботу контакт-центру «15-80» вдосконалять

09.11.2017 10:01

На початку опалювального сезону традиційно збільшилася кількість звернень до служби «15-80». Однак, нажаль, міський контакт-центр не впорався дедалі з цією кількістю заявок. Таку позицію раніше висловив міський голова Володимир Буряк. З цим згодні і багато запоріжців.

- Надходила досить велика кількість дзвінків. Для їх прийому на час старту опалювального сезону ми залучили додаткових людей, близько тридцяти осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Однак половина з них, після стажування, відмовилися працювати в таких напружених умовах, - зазначив директор комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін.

Після старту опалювального сезону, за дорученням міського голови Володимира Буряка, служба «15-80» звернулася до «Укртелекому» з проханням про збільшення кількості ліній для прийому дзвінків. Міський голова зазначив при цьому, що це необхідно було зробити заздалегідь.

- Ми збільшили на цей період кількість ліній з 60 до 120, які працювали з повним навантаженням. Також зросла у кілька разів кількість звернень через наш сайт, - сказав Юрій Орєшкін.

Результати старту опалювального сезону змусили задуматися над подальшим вдосконаленням роботи міського контакт-центру «15-80».

За інформацією Юрія Орєшкіна, планується впровадити ряд додаткових заходів. Це збільшення кількості ліній для прийому дзвінків, залучення більшої кількості додаткових операторів для роботи в цей період (в рамках співпраці з Міським центром зайнятості), удосконалення використовуваного програмного забезпечення і так далі.