На вулиці Павлокічкаській дерева приводять до ладу

10.11.2017 13:28

В Заводському районі тривають роботи з благоустрою території, зокрема, приводять до ладу зелені насадження. Виконується обрізка дерев уздовж проїжджої частини і тротуарів, також на внутрішньодворових територіях.

Масштабні роботи з обрізки дерев розгорнулися по вулиці Павлокічкаській. Тут переважно ростуть тополі та акації, які за роки розрослися і досягають висоти житлових будинків і навіть більше. Районною адміністрацією було прийнято рішення привести до ладу зелені насадження вздовж усієї вулиці. Планується виконати омолодження близько 170 дерев.

- Це сезонне омолодження дерев. Роботи по даному об'єкту ведуться з урахуванням численних звернень мешканців району. Люди побоювалися, що дерева, які розрослися, можуть пошкодити покрівлі будинків, або ж вікна квартир. Також в районі виконуються роботи з викорчовування близько 100 пнів раніше видалених старих аварійних дерев, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

Паралельно в Заводському районі силами КП «Запоріжремсервіс» виконуються роботи з обрізки і видалення старих аварійних дерев на внутрішньодворових територіях. Гілки дерев, які розрослися, вже буквально нависали над будинком №32а по вулиці Павлокічкаській. За допомогою спецтехніки - автовишки - комунальники привели дерева до ладу, обрізали аварійні гілки. Загалом на внутрішньодворових територіях району заплановано виконати обрізку 270 і видалити близько 80 старих аварійних дерев.